fbpx

Over 123 Spaans

 

Mijn naam is Mabel van Geest-Jumbo, oprichter en eigenares van 123 Spaans. Ik ben geboren in Ecuador, maar ik woon al 23 jaar in Europa. Eerst in Spanje en sinds 2011 in Nederland.

In Ecuador heb ik Economie gestudeerd, maar ik ben nooit op dit vlak werkzaam geweest. In Europa heb ik veel verschillende functies vervuld: van caissière, adviseur van tuinartikelen bij een groot Spaans warenhuis (El Corte Inglés) tot manager bij een multinational.

Uiteindelijk heeft de liefde me in Nederland gebracht. Aanvankelijk sprak ik geen Nederlands, dus werk vinden was moeilijk. Ik heb toen een vrijwillige inburgeringscursus gevolgd. Tijdens deze periode ben ik, op een informele manier, Spaanse les gaan geven. Zo is mijn carrière als lerares Spaans begonnen. Dit bevalt me enorm goed. Het is erg leerzaam voor zowel de leerlingen als mijzelf en daarnaast is het ook erg gezellig. Ik krijg veel positieve feedback van leerlingen.

Intussen heb ik een 10 jaar ervaring, maar ik ben nog steeds heel enthousiast. Het voelt voor mij eigenlijk meer als een hobby dan een baan. Nieuwe mensen ontmoeten en hun de Spaanse taal leren vind ik enorm leuk. Door positieve reacties van oud-leerlingen merk ik dat steeds meer mensen mij vinden en mijn klantenbestand groter wordt.

Bij 123 Spaans genieten leerlingen in een ontspannen sfeer en op een interactieve manier van de Spaanse les. Als leerling heb je een grote invloed op de inhoud van de lessen. Wat vind je interessante thema's? Waar wil je de focus op leggen? Dit alles bespreken wij voordat je cursus begint, maar ook tijdens de duur van je cursus.

Doe jij ook mee?

 

Goede doel

123 Spaans probeert arme kinderen in Ecuador te helpen. Kinderen zonder ouders en ook kinderen met ongeneeslijke ziekten. Wij werken samen met Orphaids Ecuador, om een betere wereld te creëren voor deze kinderen.

 

Wij werken samen met:

http://www.cafecultura.nl/