Ervaringen van cursisten

 

In 2011 ben ik begonnen met het geven van Spaanse les. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met het lesgeven aan zowel kinderen als ook volwassen.

Het niveau van mijn cursisten wisselt: van beginner, tot leerlingen met een basiskennis van de Spaanse taal. Hieronder leest u de referenties van cursisten:

 
 
Beth

“My children aged 14 and 11 have studied with 123Spaans for eight years now. They have improved their level of Spanish grammar, and we as parents are happy with this. However, the children love history and Hispanic cultures. Some days are also extra fun with games, cooking or sport. There are also exams from time to time to check their level and to check if extra work is needed in one or more areas. 123Spaans is a terrific way to learn Spanish!”

 
Lex

“Mabel heeft ons en onze kinderen in korte tijd de basis van het Spaans bijgebracht voordat we voor werk tijdelijk naar Zuid-Amerika zijn verhuisd. Haar vrolijke aanpak heeft voor ons uitstekend gewerkt!”

 
 
Monique

“Mabel is een enthousiaste lerares met passie voor haar vak. Ze sluit heel goed aan bij het niveau dat de leerling heeft. Ze maakt de lessen op maat en zoekt of maakt er materiaal bij dat inspirerend en leuk is en past en aansluit bij de leefsituatie van de leerling. Tijdens de lessen spreekt ze zoveel mogelijk Spaans, wat je uitnodigt om in het Spaans te zoeken naar een antwoord. Door haar stimulerende en accepterende houding ben je niet zo bang om fouten te maken.

Mabel neemt de tijd voor je en heeft altijd ruimte om je vragen te beantwoorden. Kortom het is echt een genoegen om van haar Spaans te mogen leren.”

 
Irene

“Mabel heeft een hele rustige en duidelijke manier van les geven. Het feit dat haar moedertaal Spaans is, maakt dat je op een zeer natuurlijke wijze met elkaar communiceert. Daarbij geeft ze je veel durf en vertrouwen om te praten. Ik heb altijd veel plezier beleefd aan de lessen en veel geleerd.”